Felsőoktatás-menedzsment kézikönyv (Corvinus Books, 2025)
E kézikönyv célja, hogy közérthető módon, magyar nyelven nyújtson támogatást mindazok számára, akik a felsőoktatásban vezetőként vagy döntéshozóként tevékenykednek akár ágazati szinten, akár valamely köztes szervezetben, akár az intézmények akadémiai vagy adminisztratív területein. Arra törekedtünk, hogy a felsőoktatási iparág és az egyetemi szervezet működésének sajátosságait alapvető összefüggéseikben mutassuk be, miközben – ahol lehet – praktikus útmutatást is nyújtsunk a döntéshozók számára. Nem célunk, hogy egy-egy témát részletekbe menően tárgyaljunk. Erre egyes szakterületeken már rendelkezésre állnak specializált szakkönyvek. Ehelyett arra törekedtünk, hogy minél átfogóbb képet adjunk, amely segíti az olvasót a felsőoktatási intézmények működésének megértésében.